I am Priscilla Navas, I was born in the suburbs of Managua, Nicaragua. Nicaragua is located in the heart of Central America.
Coming from a family of nearly 40 family members, I've grown up with hearty Nicaraguan cuisine.
The variety in the flavors and colors is rooted by the necessity of delivering delightful flavors out of humble ingredients, coupled with the economic problems to establish a cuisine made of effort and ingenuity.
I have witness the creation of magnificent dishes that gives me the proof to say that there's nothing like the Nicaraguan Taste, and now my project is to share my roots to everyone.
After living outside Nicaragua for nearly 3 years I had to adapt Nicaraguan cuisine in the seek of reaching the same authentic flavors.
Follow me through my journey in the culinary world and learn with me the secrets of the Nicaraguan Taste. Follow me in twitter @Navas97
Looking forward to following this blog! Go Priscilla!
ReplyDeleteBest Torill Simsalabim
Me encanta su blog porque me ayudo en mi busqueda de recetas Nica. Servi alli 18 meses de 2011-Abril 2013. Me gustaria que pudiera cambiar el font porque es un poco dificil leer. Tambien creo que sus recetas son muy buenas. Solo me gusta mas con el arroz para freir el arroz crudo primero y luego agregar el agua. Solo eso, pero bien hecho. Espero ver mas recetas. Tal vez uno para pico, nacatamal, yotamal, enchilada, tacos, fritanga, etc.!! A mi me encanta la comida nica!!
ReplyDeleteMuchas gracias por el feedback! Ultimamente como podes ver no he publicado nada pero planeo volver pero es mas o menos dificil por que no he tenido mucho tiempo para el blog, aunque siempre trato de chequear por si alguien escribe algo o cosas asi. Al respecto de las recetas a mi me encantaria poner muchas mas recetas pero hay que tener en cuenta de que en donde vivo (Bergen, Noruega) es casi imposible de encontrar los ingredientes de algunas recetas nicas, pero de todas formas me agrada que te guste la cocina nica :) y espero que te sirvan las recetas que estan en el blog
DeleteI can't wait to use some of your recipes in my cooking. I was also born in Managua and now live in Canada.
ReplyDeletegracias por sus recetas soy nica y vivo en London Ontario Canada siga haciendo un trabajo magnifico. Miguel Jiron
ReplyDelete